Designed to organically transition from space to sky

 

This stunning ground up rebuild at the top of the Los Feliz Oaks is a soulful contemporary home worthy of the most discriminating homeowner. Enter through the oversized custom wood doors to the main level awash in warm tones and fine finishes. Designed to organically transition from space to space the rooms flow seamlessly into each other forever revealing the astounding views of the city and the park. The main level living spaces with open floor plan and floor-to-ceiling windows were designed to capture the iconic views of the Griffith Park Observatory and Hollywood sign and is featured prominently in the Hollywood Hills. With 320 degree views this home is one of a handful of properties in The Oaks that unfolds to views extending from downtown Los Angeles to the beach communities and beyond to Catalina. 

 

 
tlpool3 copy.jpg
tlsr2 copy.jpg
tlpool2 copy.jpg
master8 copy.jpg
kit1 copy.jpg
master10 copy.jpg
master10 copy.jpg
master4 copy.jpg
a8 copy.jpg
a3 copy (1).jpg
a2 copy.jpg
a11 copy.jpg